Post by riaprestansacheck on Mar 7, 2022 12:07:25 GMT 6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ نکات بسیاری را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game 2022 version ▞▞▞
IOS نیز موجود است.
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Aksyon mjbg
من سینا هستم اگر میخاین بدون بازیست یا برنامه بازیست😘🥋🥋🥋🥋🥋🥋
آن را آفلاین کنید و دیگر مجبور نباشید هر بار وارد شوید اگر اولین مکان برای کار آفلاین بود و نه دیگر
این فقط یک بازی خوب است
RIP بد از pixel gun 3d. راه برای لگی و کمبود چیزی برای انجام و باز کردن
Fish Bomb - Free Fish Game Arcades Аркадни sna
بازنشانی اطلاعات فقط برای نصب مجدد بازی. چرا هیچ گزینه ای برای همگام سازی داده ها به جای شناسه بی فایده VULCRON که حتی کار نمی کند وجود ندارد
Pixel Strike 3D اندروید: امکان اجرا در حالت های سرگرم کننده همانند : حالت های چند نفره و مینی گیم های کوتاه.
اصلا بارگیری نمیشه لطفا راهنمایی کنید نمیاد . مینویسه در حال بارگیری
شما همیشه با سخت کوشی مطابقت دارید.
مثل اینکه من نمیتونم حرکت کنم مشکلتون رو برطرف کنید.. اسلحه ها رو درست کنید.. کل بازیتون رو درست کنید.. الان 2 ستاره میگیره اما وقتی پرستیژ HUDم رو بازنشانی کنم..
الللللللللللللللللللللیایایویایيييييي مني ي ¥ ي ی
دوست من در اینجا گفت که او از انجام هیچ کاری منع می شود و به علاوه من حتی نمی دانم چه اتفاقی دارد می افتد و نمی دانم چگونه او از من می خواست به شما کمک کنم اما من فقط می خواهم برای شما یک پیام ارسال کنم بله اما او گفت که او محروم خواهد شد پس نمی توانی در او نباشی زیرا منظورم این است که او دوست خوبی است من حتی قرار نیست بازی کنم لطفا فقط او را ممنوع نکنید او به من التماس می کند لطفاً به روح من این کار را نکن اگر می خواهید او را ممنوع کنید، پس من نیستم او و نام کاربری او سلام است 。◕
رفیقمن به تلاش برای ورود به acc خود ادامه می دهم اما اکنون حسابم از بین رفته است، سعی کردم با Google play وارد شوم و بعد از بازگشت آن را ترک کردم Google play هنوز وارد سیستم نشده است، من با دستگاه خود وارد شدم که فکر می کنم باید انجام دهم انجام داده است. تمام پیشرفت من از بین رفته است و نام من اکنون "VulcronForever" است، لطفاً این مشکل را برطرف کنید
فریم در ثانیه با ولگردی و قانونی شکنی کشتار
من آن را دوست دارم مانند موبایل cod است اما کمی متفاوت است
این شگفت انگیز است! 1000stars خیلی باحاله و همچنین فکر میکنم این یک ریپوف از pixel gun 3d است
سلام بچه ها!من ده ساله از تهران بچه ها! بازی خوبی ، ولی فری فایر و کا لاف بهتره😁 لطفا رو بله بزنید
این است که چشم leggy و به علاوه زمانی که من بازی مزرعه و کلیک بر روی یک دکمه آن را فقط برای یک ساعت صفحه نمایش من چریدن این بازی بد! به همین دلیل آن را حذف کردم
بازی قبلا خوب بود اما حالا هر بار که برنامه را باز می کنم خراب می شود و بسته می شود.
عالی🤩
این بازی خوبی است اما کنترل آن بد است منظورم این است که وقتی شلیک می کنید، شلیک می کند تا زمانی که دوباره بازی کنید و این باعث هدر رفتن گلوله می شود. ...
کامل
این یک بازی جالب است، صادقانه بگویم که بسیار بهتر از PG3D است
من فقط از کمک متنفرم چون تقریباً پسر را میکشی، اما یکی از اعضای تیم او را میکشد تا او کشته شود و تو نیز از دیوار تیراندازی میکنی، من از آن متنفرم، اما باز هم بهتر از پیکسل تفنگ 3 بعدی است، چه بازی احمقانهای
این بازی را به سوییچ نینتندو بیاورید. 👍🏻
من میتونم بازی کنم چرا اینترنت داشتم ولی میگفت اتصال به بازی قطع شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام Vulcron این بازی بسیار خوب است، لذت بخش و اعتیادآور است اما چند باگ وجود دارد و همچنین جامعه بسیار سمی است لطفا این بازی را اصلاح کنید.
ریدم تو کس ننه سازنده
من واقعا بازی شما را دوست دارم ادامه دهید 👍
بازی خوبی است این یک بازی سرگرم کننده است اما وقتی می توانید هر حالتی را که می خواهید بازی کنید
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Δράση hhe
دانلود Pixel Gun 3D 22.1.1 - بازی تفنگ پیکسلی اندروید + مود
دانلود بازی Sniper Strike – FPS 3D Shooting Game برای اندروید