Post by riaprestansacheck on Mar 7, 2022 12:29:47 GMT 6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Plants vs Zombies™ 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Plants vs Zombies™ 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok hibajelzők ▞▞▞
▞▞▞ Plants vs Zombies™ 2 2022 version ▞▞▞
Plants vs Zombies™ 2 Casual okgs
A játék nagyszerű játék, nagyon jó frissítések és változtatások. Azonban ezekkel úgy tűnik, hogy sok.Az összeomlások
PVZ2 sziklák!!!!! .. de nem tudom, miért szembesültek mostanában sok problémával a frissítés után. 1. Nem kapok napi bejelentkezési jutalmakat, bár igénylem őket. 2. A képernyőn villognak bizonyos párbeszédpanelek, mint például a játék szüneteltetése vagy a jutalom, még játék közben is. 3. És ez a legbosszantóbb – a játék leáll az arénában, de a legrosszabb az, hogy a kesztyűket elpazarolják, és nem adnak pontot. Ez általában a játék 5 10 másodpercének végén történik, amikor megnyerem a meccset. Ez így nem fair
Mrizim ovu igru
5 csillagot adok, miután kijavították az összeomlást, a játék közepén bezárul
Battle of Warships: Naval Blitz Actie ual
túl könnyű ez a játék. De egész jól el lehet vele lenni
Szép!
Ugyan miert kell elorol kezdeni az osszes palyat? Rohadtul idegesito.... egy csillag😘
Az aréna játékaimban van valami hiba.. 2 perc után a játék minden alkalommal leáll.. hogyan oldom meg a problémát... a játékot sokszor újratelepítették, de nem javították ki a hibát az online játékban
2015-ben végig vittem a játékot, nagyon sok fizetős itemem volt, egy frissítésnek csak a Játék elment az egész és kezdhettem elől, hiába vagyok bejelentkezve a Google Playokba, ott megvan a jutalmak, de a játékon belül nincs. Ez egy Extra negativ élmény, 100euro minusszal.. ... Újjabb negatív élmény, Turnamenten első helyezéssel végeztem, 2x annyi pont volt mint a második helyezéssel, a 4. helyett díját kaptam meg..
Nagyon jó bár olyan mint a rendes csak abba nincs annyi növény de teljesen nagyon sok benne még a pálya 300 db pálya a rendesbe nincs ennyi
Élvezem ezt a játékot! De nemrég elvesztettem az összes közepes szintű növényemet az 1. szintre. Milyen kiábrándító.
Nagyon-nagyon jó játék a kedvenc játékom és az új frissítés az isteni frissítés minden alkalommal, amikor véletlenszerű prémium növényt vehetünk a hirdetés megtekintésével, és növényi táplálékkal újratölthetjük a növényeket, például a diót
Fiatal koromban játszottam ezzel a játékkal, és tökéletes volt, újratöltöttem, és most elszívja a mohó EA-t a hirdetéseikkel, az utolsó 3 világ olyan nehéz anélkül, hogy fizetni kellett volna, hogy nyerjek, és időbe telik, nem akarom 2 hetet vesztegetni a végső világra. Ha befejezted a játékot, főleg arénában játszhatsz, de ez ismétlődővé válik, tudom, hogy ez olyan, mint egy versenyszerű dolog, de ha minden hónapban hozzáadunk egy növényt, amelyet csak az aréna darálásával és fizetéssel lehet megszerezni, az nem fogja javítani a játékot.
Szerintem nagyon jó de történt vélem ojan hogy sok gemmemvolt meg coinom beléptem a játékban és 0 gemmem meg 2,000 coinom volt szóval el eszet a sok gemmm meg a coinom
EZ a része is jó de majd kiprobalom a többi részt is de szerintem ez jó játék ajánlom a fiuknak
Erőszakos játek, meg a szőr is felállt tőle a hátamon!
nagyon jo
A felső szintek arra készültek, hogy érméket vásárolj, különben alig nyersz. Ez olyan, mint egy erő, mint a fair play (1). A legtöbb növény prémium minőségű, míg a szintek egyre nehezebbek (2). Tehát vegyél, vagy ne játssz (3).
Egy dolog, amit soha nem javítottak sok évadban: a játék összeomlik egy hirdetés lejátszása után. Ez a dolog szívás, például minden alkalommal újra meg kell nyitnom az alkalmazást, mert minden játékot lejátsz egy hirdetés. A reklámokkal nincs gond, csak azután az összeomlás.
Az egyik legjobb védelmi játék, alig várom, hogy megjelenjen a 3. szám
Az első probléma a hirdetések, miután elkészült a játék megszakad egy üres kék képernyővel, ezért újra kell indítanom, hogy működjön. A legnagyobb problémám a fejlődés, túl lassú, így az egyetlen módja annak, hogy felgyorsítsuk, természetesen a pénz. Az üzemek korszerűsítése fárasztó, miközben nagyszámú kártyát kell gyűjteni, és ugyanazt a térképet és többnyire azonos szinteket játszani. Játszott néhány napig, és abbahagyta. Rengeteg potenciál van itt, de sajnos kihasználatlan. 2 csillag csak a történetért, szórakoztatónak és szórakoztatónak találom.
Imádtam ezt a játékot, amíg az aréna meccsen össze nem omlott. Talán a legújabb frissítés miatt? Annyira bosszantóvá válik, hogy nem tudok folyamatosan játszani, és sok kesztyű már most is kárba veszett! Javítsd ki a problémát mielőbb!!
Túl sok a reklám, a legirritálóbb, ha a menübe lépünk, a menüből jönnek ki a hirdetések stb..., ezt a játékot csak a hirdetések miatt távolítottam el, emiatt nem tudom élvezni a játékot.
A vége felé kicsit Un-fair a játék, de nem rossz
Nagyon összeomlik a játék😡😡!!! Nehéz jegyet szerezni a Penny üldözésére, és amikor éppen nyerni készülsz, a játékok összeomlanak! 🤬🤬🤬és a legrosszabb, hogy nem csak nem kapod meg a jutalmakat és a jegyed is elfogy!!!!! Ez szinte minden nap megtörtént velem!!!!!
Az én tapasztalatom fantasztikus volt a kihívásokkal teli, de nem nagy kihívás. Töltse le ezt a játékot, ez fantasztikus
Mert az első és a második szinten könnyű, de a magas szint, amit egy s.o.s, de örökre bérelhetek egy növényt, csak nézd hozzá
Ez egy nagyon jó alkalmazás, annyira szórakoztató, próbáld ki, de ha nem az a típusú ember, hogy nem szeret várni, mert néha várni kell, de megéri
Plants vs Zombies™ 2 Jednoduché hry urk
Remek, de P2W
A mentés!!!! Már eljutottam a feléig, visszaálítottam a gyári állapotot és sehol mentésem Pedig legutóbb mikor újratelepítettem leszinkronizálta.
Frisítès után minden el tűnt valaki segitsen
Nagyon jó!
Túl sok hirdetés, és van egy reklámcsapda. A hirdetéseken nincs kilépés gomb. Ki kell lépnie a játékból, majd újra meg kell nyitnia. Ha rákattint a hirdetésre, az megnyílik a PlayStore, de mégsem tudja bezárni a hirdetést a Playstore megnyitása után.
Ez egy nagyszerű játék, mert sokkal több szintje van, mint az eredetinek
Jó, a kép és a hang erősen továbbfejlesztett
Összeomlás után elvesztettem az összes adatomat! Nincs tartalék lehetősége! Ez olyan kiábrándító!
Új probléma, a játék lefagy, és az asztalra rúg az arénából, nincs mentett játék - kesztyű elveszett - nincs pont. minden az új frissítés óta. szeretsz minden játék után egy hirdetést... nem keresel eleget a játék vásárlásaiból?
Természetesen 5 csillag....de valami hiányzik belőle még...egy olyan játékmód ahol lehet játszani a zombikkal ( pl.: Én a zombikkal lennék az ellenfelem meg a növényekkel).....na most elmondom angolul: ENGLISH: Electronic arts and pop cap..ki fog kitalálni egy frissítést a zombikkal való játékhoz? (Én a zombikkal, ellenfelem a növényekkel)
A frissítés csak reklám után engedni a battlezbe, és sokszor a reklám után se engedni.🙁 pedig a kedvenc játékom.
Sziasztok! Nem tudom a mai eventet megnyitni! Minden nap játszom vele és ilyen még nem volt... amikor meg akarom nyitni kidob az egész játékból!
Plants vs Zombies™ 2 கேஷுவல் iyez
Plants vs Zombies™ 2 કેઝ્યુઅલ gfjt